Por primera vez puedes cambiar las
cosas. Con tu firma

  • Recogemos firmas
    aptas legalmente
  • Cambiamos las cosas
    con el voto de todosPoble Lliure - Som Alternativa - Pirates de Catalunya: Front Republicà Acción promovida por: Front Republicà

Fr_mini

Eleccions espanyoles 28 abril: cal un vot republicà, de ruptura i radicalment democràtic

Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya, com a organitzacions republicanes, que tenen com a objectiu la defensa dels interessos populars, profundament compromeses en la lluita actual pel dret d'autodeterminació i contra la repressió, hem decidit articular una candidatura que permeti presentar batalla també en aquesta convocatòria d'eleccions.

Les tres organitzacions considerem que en el moment present tenim l'obligació de combatre públicament i arreu la situació d'opressió i abús que patim el poble català, i que cal bastir un front comú que no cedeixi i defensi de manera irrenunciable els interessos populars.

La llista la formaran persones que garantiran el compromís de no votar cap força que no defensi explícitament ✔️ el dret a l'autodeterminació, la llibertat dels presos, el retorn dels exiliats, la defensa dels drets socials i ❌ la derogació dels articles 155 i 135 de la CE.

➡️ Entreu al web http://front-republica.cat

➡️ Seguiu-nos al canal de Telegram: https://t.me/frontrepublica

➡️ Seguiu-nos al Twitter: https://twitter.com/Front_Republica

Llegiu i compartiu el manifest del Front Republicà a les #eleccions28A: http://www.front-republica.cat/docs/manifest.pdf

Comparte esta propuesta

No se admiten más firmas para este partido. Se ha superado el plazo de recepción de firmas