Por primera vez puedes cambiar las
cosas. Con tu firma

  • Recogemos firmas
    aptas legalmente
  • Cambiamos las cosas
    con el voto de todosRecollida Avals "Pirates de Catalunya - Per decidir-ho tot (PIRATA.CAT/XDT)" Acción promovida por: Pirates de Catalunya

Logo_pirata_tractis-0-0

Gràcies per voler avalar la candidatura Pirates de Catalunya - Per decidir-ho tot (PIRATA.CAT) per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre.

Som un partit polític horitzontal i un partit seriós: volem un model de societat basat en l'accés lliure al coneixement, la cultura i la informació, la transparència i la democràcia directa, així com una societat que garanteixi els drets bàsics de les persones.

Aquest 27S ens presentem a les eleccions reconeixent la sobirania del poble de Catalunya més enllà dels partits i considerant que la independència ha de ser votada en un referèndum vinculant, desobeïnt la legislació vigent si calgués, sense lògiques partidistes.

L’ideari pirata és breu i concís. És el mínim comú denominador que creiem necessari per a gaudir d’una democràcia sana i lliure de la corrupció sistèmica vigent. Volem aplicar la transparència i el govern obert, a tots els nivells. Per exemple, alliberant totes les factures públiques, tots els pressupostos, tots els documents generats amb diners públics.

Volem aplicar la democràcia directa. Res de promeses, res de fum: les nostres eines han fet possible les primàries de moltes confluències a les passades municipals, així com iniciatives com el Multireferèndum.

També treballem per evitar que tractats internacionals com el TTIP o CETA esdevinguin una realitat, ja que la democràcia morirà amb la seva implantació al nostre país i per canviar els sistemes de dret d'autor i patents per uns més justos per a creadors i investigadors, sense deixar de banda la nostra incansable lluita pels drets civils, amb la Declaració Universal dels Drets Humans per bandera.

NOTA: només comptaran com a vàlides les signatures per les quatre províncies catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

---

Gracias por querer avalar la candidatura Pirates de Catalunya - Per decidir-ho tot (PIRATA.CAT) a las elecciones al Parlamento de Catalunya del próximo 27 de septiembre.

Somos un partido político horizontal y somos un partido serio: queremos un modelo de sociedad basado en el acceso libre al conocimiento y la cultura, la transparencia y la democracia directa, así como una sociedad que garantice los derechos básicos de las personas.

Este 27S nos presentamos a las elecciones reconociendo la soberanía del pueblo de Cataluña más allá de los partidos y considerando que la independencia debe ser votada en un referéndum vinculante, desobedeciendo la legislación vigente si fuera necesario, sin lógicas partidistas.

El ideario pirata es breve y conciso. Es el mínimo común denominador que creemos necesario para disfrutar de una democracia sana y libre de la corrupción sistémica vigente.

Queremos aplicar la transparencia y el gobierno abierto, a todos los niveles. Por ejemplo, liberando todas las facturas públicas, todos los presupuestos, todos los documentos generados con dinero público.

Queremos aplicar la democracia directa. Nada de promesas, nada de humo: nuestras herramientas han hecho posible las primarias de muchas confluencias en las pasadas municipales, así como iniciativas como el Multireferèndum.

También trabajamos para evitar que tratados Interncional como el TTIP o CETA se conviertan en una realidad, ya que la democracia morirá con su implantación en nuestro país y por cambiar los sistemas de derecho de autor y patentes por unos más justos para creadores e investigadores, sin dejar de lado nuestra incansable lucha por los derechos civiles, con la Declaración Universal de los Derechos Humanos por bandera.

NOTA: sólo contarán como válidas las firmas para las cuatro provincias catalanas: Barcelona, ​​Tarragona, Lleida y Girona.

Comparte esta propuesta

No se admiten más firmas para este partido. Se ha superado el plazo de recepción de firmas