Por primera vez puedes cambiar las
cosas. Con tu firma

  • Recogemos firmas
    aptas legalmente
  • Cambiamos las cosas
    con el voto de todosRecollida Avals "PIRATES DE CATALUNYA" Acción promovida por: Pirates de Catalunya

Logo_pirata_tractis-0-0

Pirates de Catalunya (PIRATA.CAT) és un partit polític que es va presentar a les Eleccions al Parlament 2010 per primer cop. Després s'ha presentat a les Eleccions Municipals 2011, a les Eleccions Generals 2011 del 20N (programa de les Generals), i ara també a las Eleccions al Parlament 2013 del 25N. També pots fer-los un cop d'ull a les preguntes més freqüents (i segona part).

No som un partit friki, no demanem bajanades. Som el partit més seriós: demanem accés al coneixement, transparència total i democràcia directa: només un friki pot dir friki a una proposta com aquesta.

Som un Partit Pirata. Hi ha partits pirata arreu del món, i alguns amb representació: 3 regidors a Catalunya, 1 a Suïssa, 3 a la República Txeca, i 196 a Alemanya, 2 europarlamentaris suecs, i 15 diputats a Berlín. Som part d’aquest moviment internacional, tot i ser 100% independents de qualsevol altre partit pirata. Els partits pirata naveguem la tercera onada.

L’ideari pirata és breu i concís. És el mínim comú denominador que creiem necessari per a gaudir d’una democràcia sana. Ho expliquem a aquest vídeo de l’ideari pirata.

Volem aplicar la Democràcia Directa. Res de promeses, res de vaporware: el nostre Sistema de Participació Ciutadana ja porta temps en funcionament.

Volem aplicar la transparència i el govern obert, a tots els nivells. Per exemple, alliberant totes les factures públiques, tots els pressupostos, tots els documents generats amb diners públics.

Volem millorar el sistema educatiu. L’actual “Pla Escola 2.0” és un fracàs. Cal que facin servir exclusivament programari lliure.

Creiem que el control de la cultura no pot entrar en conflicte amb els drets civils. Defensem la neutralitat de la xarxa. Ens oposem a ACTA i a INDECT.

Entre els candidats pirates hi ha en Josep Jover, l’advocat que va guanyar a la SGAE amb la il·legalització del canon digital.

Per què lluitem? Perquè estem descontents del sistema actual. Perquè no creiem en “el canvi”. Perquè tenim el dret a decidir-ho tot, i volem fer-lo servir.

Fent un símil amb el vot en blanc, nosaltres us demanem el vot en negre.

NOTA: nomes comptaran com a vàlides les signatures per les quatre províncies catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona

NOTA: se considerarán como válidas sólo las firmas para las cuatro províncias catalanas: Barcelona, Tarragona, Lleida y Girona

Comparte esta propuesta

No se admiten más firmas para este partido. Se ha superado el plazo de recepción de firmas